Solka Hoof Gelproduct24

Solka Hoof Gel

0.3 L
Csülökápolás

A Solka Hoof Gel csülökápoló készítmény szarvasmarhák számára. Közvetlenül körmözés utáni kezelésre.

Házhoz szállítás : 3.500 Ft

Ha a megrendelés értéke meghaladja a 80.000 Ft-ot, akkor a kiszállítás ingyenes!

Fogyasztói ár6.985 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 5.500 Ft
Egységár (1 l): 23.283 Ft

Leírás

A csülökápoló termékeink integrált megoldást kínálnak olyan lábvég problémák megelőzésére és kezelésére, mint a digital dermatitis (Mortellaro), interdigital dermatitis, talpfekély. Bizonyítottan, már 5 napon belül megfelelő hatékonysággal rendelkezik, amelyet a Holland Állategészségügyi Szolgálat, illetve több magyar állatorvos is igazol.

A Solka Hoof-Gel csülökápoló réz- és cinkkeláton alapul. Használatát közvetlenül körmözés utáni kezelésre, baketriális fertőzésekre javasoljuk. A Solka Hoof-gel optimálisan tapad a kezelt részhez, ezáltal biztosítva a maximális védelmet és hatékonyságot. A súlyosabb fertőzéseknél a Hoofgel alkalmazása után, használjunk Solka Tape-t az extra védelem érdekében.

Mire ajánljuk?
A Solka Hoof Gel csülökápoló készítmény szarvasmarhák számára.

Adagolás:
Körmözzük meg az állatot, ha szükséges. Tisztítsuk meg a körmüket és töröljük szárazra. Kenjük be vékonyan a kezelendő felületet és használjunk
Solka Tape -t, ha szükséges.
Az ecsetet, amivel bekenjük a körmöket, mielőtt másik állatnál használjuk, fertőtlenítsük a szokásos fertőtlenítő oldatban / Aldekol, H-lug, stb./.
A Solka Hoofgél-t használat után azonnal zárjuk le. Felnyitás után 2 hónapig használhatjuk. Keményedés vagy sűrűsödés esetében 5% langyos vízzel hígítsuk, hogy a megfelelő konzisztenciát elérjük.

Tárolás: 5-30°C között.